Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών - Εφημερίδα Καθημερινή 1-6-2023

Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών – Εφημερίδα Καθημερινή 1-6-2023

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Καθημερινή της 1-6-2023.

Δείτε το άρθρο στη πηγή εδώ

Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών

Αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται για πρώτη φορά οκτώ άτομα που χρησιμοποιούσαν παράνομους αποκωδικοποιητές για να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια.

Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη και στο πώς θα αντιμετωπιστεί από τον νόμο η συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών «πειρατικού» περιεχομένου.Αντιμέτωποι με φυλάκιση τουλάχιστον ενός μηνός και πρόστιμο έως και 300.000 ευρώ.

«Βάσει όσων προβλέπει η νομοθεσία, ο κλοιός είναι ασφυκτικός για τους παράνομους χρήστες οπτικοακουστικών προϊόντων στα οποία έχουν συνήθως πρόσβαση μέσω ειδικών αποκωδικοποιητών», εξηγεί στην «Κ» ο δικηγόρος Νίκος Σιαμάκης. Πράγματι, οι ποινές είναι βαριές, σύμφωνα με όσα προβλέπει η παράγραφος 2 του άρθρου 23 του ν. 3166/2003, που περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τον ευρύτερο τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών - Εφημερίδα Καθημερινή 1-6-2023 Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών - Εφημερίδα Καθημερινή 1-6-2023 Συνδρομητικά κανάλια: Στο στόχαστρο χρήστες παράνομων αποκωδικοποιητών - Εφημερίδα Καθημερινή 1-6-2023

Αν σας φάνηκε χρήσιμο, μπορείτε να το μοιραστείτε:
Facebook Twitter Email

Related Posts

Leave A Reply