ζητήστε την γνώμη μας στέλνωντας e-mail ή καλώντας πλέον στο νέο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μας με αστική χρέωση από σταθερα και κινητά.

801 700 70 59

Ο κάθε άνθρωπος διαβάζοντας ένα άρθρο ή ένα κείμενο περισσότερο ή λιγότερο εξειδικευμένο είναι λογικό να του δημιουργούνται απορίες και ερωτηματικά τα οποία χρήζουν απλούστευσης και εξειδίκευσης.

Άλλοτε, πάλι, ανακύπτουν ζητήματα προσωπικά και όχι μόνο τα οποία απαιτούν απάντηση ή τουλάχιστον μία γνώμη η οποία όμως δε μπορεί να είναι και η λύση στο πρόβλημα.

Στη παρούσα σελίδα θα προσπαθήσω να λύσω τυχόν απορίες σας και να σας δώσω μία πρώτη εκτίμηση στο προβληματισμό σας χωρίς όμως η όποια απάντηση να αποτελεί νομικά δεσμευτική λύση ή οριστική απάντηση στο πρόβλημα.

Μην ξεχνάτε (όταν ζητήστε τη γνώμη μου) ότι κάθε ζήτημα επιδέχεται μία και μόνο απάντηση ενώ κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο σε διαφορετικά άτομα και περιπτώσεις.

Η παρούσα απάντησή μου σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί νομική συμβουλή, ενώ είναι αυτονόητο ότι οι απαντήσεις μου θα προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και το πρόβλημα σας.

Αναμένω τη συμμετοχή σας σε ένα ευρύτερο διάλογο, όπου μέσα από τον προβληματισμό θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση σε όποιο ζήτημα.

Άλλωστε, εμείς προσπαθούμε να εξαντλούμε κάθε δυνατή πτυχή ενός ζητήματος, αναζητώντας νέες ιδέες και γνώμες έτσι ώστε να εξαντλήσουμε κάθε δυνατό περιθώριο πολύπλευρης και πλουραλιστικής αντιμετώπισης του εκάστοτε ζητήματος.

Η ιστοσελίδα μας είναι ανοιχτή για να φιλοξενήσει όλες τις απόψεις – γνώμες για κάθε ζήτημα που τυχόν προκύπτει και απασχολεί σήμερα την κοινωνία μας είτε σε νομικό είτε σε καθαρά ανθρώπινο και καθημερινό επίπεδο. Εξάλλου η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η άποψη του καθενός είναι δικαίωμα που προστατεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα σε μια ελεύθερη και δημοκρατική πολιτεία.

Επειδή όμως πολλές φορές η δημοκρατία ίσως να μη λειτουργεί σωστά, εμείς με το διάλογο, την άποψή μας και την κριτική μας σκέψη θα προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε.

Το μόνο κόστος για σας στη συμμετοχή του συγκεκριμένου διαλόγου θα είναι ο πολύτιμος χρόνος σας.

Διάβασα τους Όρους Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και είμαι απολύτως σύμφωνος με το περιεχόμενό τους.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας

    Leave A Reply