Το δικηγορικό γραφείο «Σιαμάκης & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το 2007 και μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μια δυναμική ομάδα νέων και καταρτισμένων νομικών που δραστηριοποιούνται ως αυτοτελείς και ανεξάρτητοι δικηγόροι, αλλά πάντοτε στο πνεύμα συνεργασίας μιας συγκροτημένης νομικής ομάδας, που εξειδικεύεται σε διάφορους τομείς του δικαίου.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών, η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους και η πλήρης ενημέρωσή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Το γραφείο μας  έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία μας με τους πελάτες χαρακτηρίζεται από αφοσίωση και προσοχή, και προσπαθούμε συνεχώς να παραμείνουμε ένας αξιόπιστος και υπεύθυνος εταίρος από όλες τις απόψεις.
Η βασική στρατηγική μας είναι ότι με τον πελάτη μας είμαστε μία ομάδα που χαράσσει και εκτελεί τη στρατηγική από κοινού και σε άμεση και αποικλειστική συνεργασία.

Το γραφείο μας εγκαινιάζει μια νέα στήλη στην ιστοσελίδας μας που αφορά την διαμεσολάβηση. Υποστηρίζουμε το νέο θεσμό, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στην εναλλακτική επίλυση των διαφορών και υπηρετούμε τον διάλογο που οδηγεί στη νίκη άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να δίνουμε τις μάχες μας, καθημερινά, εντός και εκτός των δικαστικών αιθουσών.

Leave A Reply