νέο σύστημα πληρωμών (online και direct). To γραφείο μας εγκαινιάζει το νέο σύστημα πληρωμών με τη χρήση χρεωστικών, πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών, ενισχύοντας με αυτό το τρόπο την διαφάνεια στις συναλλαγές με τους πελάτες μας.

νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)

νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)To γραφείο μας εγκαινιάζει το νέο σύστημα πληρωμών (online και direct), για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών και με αυτό το τρόπο προάγουμε την διαφάνεια στις συναλλαγές με τους πελάτες μας.

1) Οι πελάτες του γραφείου μας έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν να εξοφλήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες με τη χρήση καρτών ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ και με δυνατότητα ακόμη και ΑΤΟΚΩΝ δόσεων υπό πρϋποθέσεις με το νέο σύστημα πληρωμών (online και direct).

Το νέο σύστημα πληρωμών (online και direct) δέχεται όλων των ειδών και τύπων τις κάρτες και συγκεκριμένα ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ – ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ και ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ γνωστών εταιριών VISA, MasterCard, AMEX, Maestro, Diners και Discover και κάθε αναγνωρισμένης διεθνώς τράπεζας.

Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και το σύστημα πληρωμών της Paypal.

2) Ταυτόχρονα, το γραφείο μας σε συνεργασία με το ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31- vivapayments.com, σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής των υπηρεσιών μας, με μετρητά ή κάρτες σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα πληρωμών του δικτύου της vivapayments και συγκεκριμένα στα καταστήματα:

– Public

– Media markt

– Παπασωτηρίου

– Ιανος

– Seven Spot

– BP

– EKO

Η πληρωμή θα γίνει αφού σας δοθεί σχετικός ηλεκτρονικός κωδικός με e-mail οπου έχετε τη δυνατότητα πληρωμής σε ένα από τα παραπάνω συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου πληρωμών.

3) Ταυτόχρονα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από σχετικό ηλεκτρονικό κουμπί ή κατόπιν συνεννόησης και από την ιστοσελίδα του γραφείου μας ή επικοινωνίας μαζί μας, την πληρωμή μεσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (web banking) με τη χρήση ηλεκτρονικού κωδικού οποιασδήποτε τράπεζας παγκοσμίως.

Έτσι επιτυγχάνεται πολλαπλό όφελος για τους εντολείς μας, αφού έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση αυτών των διευκολύνσεων, ενώ ταυτόχρονα όλες οι συναλλαγές είναι πλέον διαφανείς με ότι αυτό συνεπάγεται από φορολογικής άποψης.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα όσα εξαγγέλονται περί της υποχρεωτικής χρήσης των χρεωστικών καρτών για συναλλαγές χαμηλού κόστους, μας οδηγούν στο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν το αίσθημα διαφάνειας και ασφάλειας των συναλλαγών αλλά και θα εξυπηρετήσουν τους εντολείς μας τη στιγμή μάλιστα που επιβληθεί η χρήση του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές.

PayPal Acceptance Mark


 

νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)νέο σύστημα πληρωμών (online και direct)

Αν σας φάνηκε χρήσιμο, μπορείτε να το μοιραστείτε:
Facebook Twitter Email

Related Posts

Leave A Reply